Evert van Dooren
Partner


Even vlijmscherp als verstrooid. De meest doorgewinterde expert binnen ValueMetrics. Evert wisselt de meest complexe inhoud van waarderen moeiteloos af met zijn verantwoordelijkheid als accountmanager.

Bert Muller
Partner


Met zijn meer dan 15 jaar ervaring in de IT in combinatie met asset- / taxatiemanagement is Bert verantwoordelijk voor de productstrategie en -visie.

Dennis Pekelder
Product Architect


Onze blije nerd, op kantoor ook wel bekend als vader IT. Dennis is medeoprichter van ValueMetrics en is naast zijn rol als product architect ook verantwoordelijk voor het ondersteunen van alle collega’s met hun persoonlijke ontwikkeling.
Willem Scherphof
Teamleader Development


Best dressed data dude Mr Hugo Boss. Willem is data scientist en teamleider ineen. Een baken van rust op kantoor.Maaike Middendorp
Teamleader Consultancy


De planning bewaker en waarderingsspecialist. Maaike is teamleider van onze consultants, en daarnaast altijd in voor gezelligheid en chips.

Wessel Veerbeek
Business Analist Real Estate


De man met veel bijnamen, Flessel, Vexxen, Wexcel… Verzint voor de meest complexe uitdagingen de meest bruikbare en nauwkeurige oplossingen.
Emma van Dijk
Consultant Real Estate


ValueMetrics’ terriër en sales-tijger in de maak met een neus voor prioriteiten. Emma is verantwoordelijk voor leegwaardes en waarderingen, én de sfeer op kantoor.
Floris Spape
Web Developer
Jelmer Mulder
Strategisch Business Analist
Esther de Valck
Management Assistant


You name it Esther regelt het, altijd ‘need for speed’. Dankzij deze spin in het web loopt alles op kantoor op rolletjes.

Elena Manto
HR & Finance


Onze stille kracht. Elena is bij ons verantwoordelijk voor de facturering en de (salaris)administratie.

Damyan Kalev
Werkstudent Data Science


Communicatiestijl: ‘mand’, combineert zijn werk met een Masterstudie Artificial Intelligence aan de UvA. Rustige, stille maar snoeiharde werker die als student nu al bezig als een volleerde AI man.
Hajar Ait Barghane
Werkstudent Financial Real Estate
Dave Moreau
Werkstudent Real Estate
Maurice Kingma
Werkstudent Web Developer