Web Developer (Werkstudent 12-24 uur)

Ben jij student Computer/Data Science, heb je affiniteit met webdevelopment, passie voor technologie, en wil je graag naast je studie ervaring op doen in de praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland. We helpen hen met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. De basis onder onze advisering en begeleiding is data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. We zijn een ambitieuze en sterk groeiende organisatie met inmiddels een team van 12 professionals en op ons kantoor in Amsterdam op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat doen wij?

De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Wat ga jij doen?

Je focus ligt op ontwikkelen aan onze ‘extensions’, webapplicaties die we in eigen beheer bouwen in Node.js en Python, en geïntegreerd worden met andere componenten (van o.a. Tableau en SQL) tot SaaS solutions voor onze klanten. Het gaat bijvoorbeeld om functionaliteit voor foto-herkenning, automatische waardebepaling van een woning, data verrijking en dashboarding. Ons platform bevat de actuele data van meer dan één miljoen huurwoningen in Nederland, aangevuld met demografische en geografische (open) data.

Je krijgt ruim de gelegenheid om kennis op te doen van de verschillende tools en talen, zodat je aan afwisselende projecten kunt werken. In de uitvoering van je taken krijg je een flinke mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarbij je goed wordt begeleid door een ervaren collega, zo sta je er nooit alleen voor.

Wie zoeken wij?

  • Je bent HBO/WO student met een link naar IT/Software ontwikkeling
  • Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar, flexibel in te delen
  • Je hebt affiniteit met webdevelopment, je bent analytisch sterk en je denkt graag in oplossingen
  • Ervaring met Python, Javascript/Node.js of SQL geeft je een streepje voor
  • Je beschouwt jezelf als een aanpakker en werkt klant- en resultaatgericht
  • Je voelt je als een vis in het water binnen een klein team, waarin jouw mening óók telt

Wij bieden:

  • Een jonge en dynamische werkomgeving met voldoende afwisseling en begeleiding
  • De mogelijkheid tot flexibele werktijden
  • Concurrerende arbeidsvoorwaarden
  • Training ‘on the job’ en persoonlijke begeleiding door één van onze partners

Ben je geïnteresseerd?

Wil je solliciteren, of heb je vragen over ons of de vacature? Neem dan contact op met Dennis Pekelder, op dennis@valuemetrics.nl of 06-30211434. Graag ontvangen we je CV en motivatie.