Werkstudent Financial Real Estate (16-24 uur)

Ben je bijna afgestudeerd, ambitieus, heb je affiniteit met data en financiële vraagstukken en ligt je interesse bij de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Als werkstudent Financial Real Estate ga je ons helpen bij het ontwikkelen en het uitrollen van software gericht op financiële vraagstukken, zoals onze Benchmark Rendement. Daarmee kunnen onze klanten hun inkomsten, uitgaven en investeringen vergelijken en analyseren. Je kennis van accounting gebruik je om onze opdrachtgevers beter inzicht te geven in het effect van hun gemaakte keuzes, waarmee ze hun effectiviteit en efficiency kunnen verhogen. Concreet betekent dit dat jij ervoor zorgt dat de data van de klanten op de juiste manier verwerkt wordt. Daarnaast ben je de schakel tussen onze klanten en ValueMetrics. In de uitvoering van je taken krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en omdat we een platte organisatie zijn, krijg je direct antwoord op vragen en sta je er nooit alleen voor.

Wie zoeken wij?

 • Je bent HBO/WO student financiële/bedrijfseconomische (finance & control)
 • Je hebt ervaring met financiële vraagstukken en het lezen van jaarrekeningen
 • Je bent minimaal 16-24 uur per week beschikbaar, flexibel in te delen
 • Je hebt affiniteit met data- en rekenmodellen, je bent analytisch, zorgvuldig en je denkt in oplossingen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je beschouwt jezelf als een aanpakker en werkt graag klant- en resultaatgericht
 • Je voelt je als een vis in het water binnen een klein team, waarin jouw mening óók telt

Wij bieden:

 • Een jonge en dynamische werkomgeving met voldoende afwisseling, waar naar je geluisterd wordt
 • Training ‘on the job’ en persoonlijke begeleiding
 • De mogelijkheid tot flexibele werktijden
 • Een thuiswerkplek die net zo goed is als de werkplek op kantoor 
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om na je werkstudent periode verder door te groeien binnen onze organisatie

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland. Dit doen we met 20 professionals verdeeld over twee teams, consultancy en software development.

We zijn intrinsiek gemotiveerd, productief en nemen verantwoordelijkheid. We werken met korte lijnen, houden van snel schakelen, ideeën najagen en hebben een resultaatgerichte ‘can-do’ mentaliteit. We werken vanuit onze kerncompetenties en met een duidelijke focus, maar hebben ook altijd kennis van één van de andere domeinen binnen het bedrijf. Zo stimuleren we onze persoonlijke groei en kunnen we intensief samenwerken. Die inzet combineren we met een ontspannen cultuur, waar motivatie, ideeën en resultaat meer gewaardeerd wordt dan aantal jaren ervaring, status of functietitel.

Wat doen wij?

We helpen ruim 70 woningcorporaties en vastgoedbeleggers met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. We onderbouwen onze advisering en begeleiding met data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over ons bedrijf?  Bekijk onze website: valuemetrics.nl. Wil je solliciteren, of heb je vragen over ons of de vacature? Neem dan contact op met Maaike Middendorp, op maaike@valuemetrics.nl of 06 11 11 86 11. Graag ontvangen we je CV en motivatie.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.