Werkstudent (16-24 uur)

Ben je bijna afgestudeerd, ambitieus en ligt je interesse bij de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland. We helpen hen met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. De basis onder onze advisering en begeleiding is data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. We zijn een ambitieuze en sterk groeiende organisatie met inmiddels een team van 12 professionals en voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat doen wij?

De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Wat ga jij doen?

Je gaat ons helpen bij het beoordelen van leegwaardes en tevens willen we je graag betrekken in de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarnaast draag je je steentje bij aan het verder verfijnen van het rekenmodel met data en kennis van eerder uitgevoerde projecten en/of andere databronnen. In de uitvoering van je taken krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Omdat we een platte organisatie zijn krijg je direct antwoord op je vragen en sta je er nooit alleen voor. Verder zal je je bezighouden met diverse ondersteunende werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

  • Je bent student op HBO- of WO-niveau met een technische of financiële link naar vastgoed
  • Je hebt affiniteit met data- en of taxatiemodellen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, professioneel, kritisch en neemt initiatief
  • Je bent minimaal 16-24 uur per week beschikbaar. Werkdagen en het aantal uren per week zijn bespreekbaar

Wij bieden:

  • Een jonge en dynamische werkomgeving met voldoende afwisseling, waar naar je geluisterd wordt
  • De mogelijkheid tot flexibele werktijden
  • Concurrerende arbeidsvoorwaarden
  • Training ‘on the job’ en persoonlijke begeleiding door één van onze partners

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Evert van Dooren, op evert@valuemetrics.nl of 06-51228167. Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief.