De Toekomst van Taxeren

Een podcastserie over datadelen en de waarde van transparantie in de vastgoedsector van ValueMetrics en de stichting Vastgoeddata StiVAD. Het delen van data en kennis is wat ValueMetrics en StiVAD verbindt.

Op zoek naar een antwoord op de vraag “Wat is de toekomst van taxeren?”, spreekt Johannes van Bentum elke week met specialisten uit de vastgoedsector. Per aflevering behandelen we een onderwerp als het belang van transparantie en benchmarking, de impact van duurzaamheid, het werken met rendementseisen, de komst van buitenlandse beleggers en de financiering van vastgoedportefeuilles.


De impact van duurzaamheid en circulariteit

Wat is de impact van verduurzaming op de waardeontwikkeling van woningportefeuilles? Hoe kijken beleggers en woningcorporaties aan tegen de uitdagingen voor wat betreft het verduurzamen van hun portefeuilles? Wat zijn de risico’s en waarop moeten wij letten? Johannes van Bentum gaat in gesprek met Wim Wensing (CIO, Amvest) en Bas Sievers (Directeur – bestuurder, Woonpartners) over de impact van duurzaamheid en circulariteit.

Luister en volg de podcast via jouw favoriete kanaal: