Financial Consultant Real Estate

Ben jij (vrijwel) afgestudeerd, ambitieus, heb je affiniteit met financiële (vastgoed) vraagstukken en ben jij geïnteresseerd in de vastgoedwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland.

We zijn intrinsiek gemotiveerd, productief en nemen verantwoordelijkheid. We werken met korte lijnen, houden van snel schakelen, ideeën najagen en hebben een resultaatgerichte ‘can-do’ mentaliteit. We werken vanuit onze kerncompetenties en met een duidelijke focus, maar hebben ook altijd kennis van één van de andere domeinen binnen het bedrijf. Zo stimuleren we onze persoonlijke groei en kunnen we intensief samenwerken. Die inzet combineren we met een ontspannen cultuur, waar motivatie, ideeën en resultaat meer gewaardeerd wordt dan aantal jaren ervaring, status of functietitel.

Wat doen wij?

We helpen woningcorporaties met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. We onderbouwen onze advisering en begeleiding met data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Wat ga jij doen?

Je bent direct betrokken bij het ontwikkelen en het uitrollen van software gericht op financiële vraagstukken, zoals onze Benchmark Rendement. Daarmee kunnen onze klanten hun inkomsten, uitgaven en investeringen vergelijken en analyseren.In de uitvoering van je taken krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en omdat we een platte organisatie zijn, krijg je direct antwoord op vragen en sta je er nooit alleen voor. Ook zal je voor een deel van de tijd woningcorporaties adviseren, waardoor je de wereld van woningcorporaties zowel van binnen als van buiten leert kennen. Je kennis van accounting gebruik je om onze opdrachtgevers beter inzicht te geven in het effect van hun gemaakte keuzes, waarmee ze hun effectiviteit en efficiency kunnen verhogen.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een young professional met een financiële/bedrijfseconomische (finance & control) opleiding op HBO/WO-niveau
 • Je hebt ervaring met financiële vraagstukken en het lezen van jaarrekeningen
 • Je hebt affiniteit met data- en rekenmodellen, je bent analytisch, zorgvuldig en je denkt in oplossingen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je voelt je als een vis in het water binnen een klein team, waarin jouw mening óók telt. Als jij ergens achter staat, dan ga je ervoor en krijg je mensen mee
 • Je hebt bij voorkeur werk- of stage-ervaring in een relevante functie. Ervaring in de vastgoedbranche is een pré, maar geen must

Wij bieden:

 • Een jonge en dynamische werkomgeving met voldoende afwisseling, waar naar je geluisterd wordt
 •  ‘Me-time’, tijd voor projecten die je zelf kunt invullen met je eigen ideeën
 • De mogelijkheid tot flexibele werktijden binnen een 32-40 urige werkweek
 • Een thuiswerkplek die net zo goed is als de werkplek op kantoor
 • Een steile leercurve, met training ‘on the job’
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden
 • Persoonlijke begeleiding door één van onze partners

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over ons bedrijf?  Bekijk onze website: valuemetrics.nl. Wil je solliciteren, of heb je vragen over ons of de vacature? Neem dan contact op met Maaike Middendorp, op maaike@valuemetrics.nl of 06-11 11 86 11. Graag ontvangen we je CV en motivatie.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.