Full Stack Node.js Developer

Zoek je een technische rol met veel ruimte voor jouw inbreng, werk je graag met JavaScript, heb je al de nodige ervaring met Node.js en wil je de komende tijd vooral heel veel bijleren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland.

We zijn intrinsiek gemotiveerd, productief en nemen verantwoordelijkheid. We werken met korte lijnen, houden van snel schakelen, ideeën najagen en hebben een resultaatgerichte ‘can-do’ mentaliteit. We werken vanuit onze kerncompetenties en met een duidelijke focus, maar hebben ook altijd kennis van één van de andere domeinen binnen het bedrijf. Zo stimuleren we onze persoonlijke groei en kunnen we intensief samenwerken. Die inzet combineren we met een ontspannen cultuur, waar motivatie, ideeën en resultaat meer gewaardeerd worden dan aantal jaren ervaring, status of functietitel.

Wat doen wij?

We helpen woningcorporaties met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. We onderbouwen onze advisering en begeleiding met data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Onze softwareproducten zijn beschikbaar via ons SaaS platform en bevatten de actuele data van meer dan één miljoen huurwoningen in Nederland, aangevuld met demografische en geografische (open) data.

Wat ga jij doen?

Als full stack Node.js developer werk je in een multidisciplinair team aan de diverse webapplicaties binnen ons sterk datagedreven productportfolio. Onze stack bestaat uit een Node.js/Express.js backend, Vue.js frontend, geschreven in Typescript. Je ontwikkelt, test en deployed applicaties en werkt nauw samen met onze business analisten en de andere ontwikkelaars in een agile methodiek. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken en denkt actief mee over het verder professionaliseren van onze ontwikkelstraat.

Je wordt 1-op-1 begeleid door een ervaren senior met wie je op vaste momenten jouw werk bespreekt en onderzoekt hoe je de dingen nog slimmer kunt aanpakken / ontwikkelen.

Daarnaast heb je drie keer per jaar een ontwikkelgesprek, waarin we jouw ambities bespreken en vertalen naar concrete acties zoals extra training, oplijnen voor andere projecten of juist ruimte creëren voor eigen research. Zo  zorgen we ervoor dat jouw werkzaamheden optimaal aansluiten bij jouw gewenste ontwikkelpad als professional.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een young professional met een relevante opleiding op HBO of WO-niveau
 • Je leert snel en bent bedreven in het programmeren in Javascript, je bent analytisch sterk, met oog voor detail en je denkt in oplossingen
 • Je hebt ervaring met Git en SQL
 • Ervaring met AWS (S3, EC2, e.d.) en Linux wordt gewaardeerd
 • Je beschouwt jezelf als een aanpakker en werkt graag resultaatgericht
 • Je voelt je als een vis in het water binnen een klein team, waarin jouw mening óók telt
 • Je hebt 1 – 3 jaar ervaring in een relevante functie.

Wij bieden:

 • Een jonge en dynamische werkomgeving met veel focus op groei
 • Me-time, tijd voor experimentele projecten die je zelf kunt invullen met je eigen ideeën
 • 1-op-1 begeleiding door een ervaren senior
 • Een steile leercurve, door onze begeleiding en een samen met jou afgestemd ontwikkelplan
 • De mogelijkheid tot flexibele werktijden binnen een 32-40 urige werkweek
 • Een thuiswerkplek die net zo goed is als de werkplek op kantoor
 • Een gezellig kantoor op een uitstekend bereikbare locatie in de regio Amstelveen
 • Concurrerende arbeidsvoorwaarden

Ben je geïnteresseerd?

Wil je solliciteren, of heb je vragen over ons of de vacature? Neem dan contact op met Dennis Pekelder, op dennis@valuemetrics.nl of 06 302.11.434. Graag ontvangen we je CV en motivatie.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.