Consultant Real Estate

Ben jij (vrijwel) afgestudeerd, heb je humor, affiniteit met data- en rekenmodellen en ben jij geïnteresseerd in de vastgoedwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

ValueMetrics is een vooruitstrevende, jonge en enthousiaste organisatie die woningcorporaties begeleidt bij hun taak als rentmeesters van het sociale woningbezit in Nederland. We helpen hen met het nemen van de beste vastgoedbeslissingen voor de toekomst. De basis onder onze advisering en begeleiding is data(-analyse) om op basis daarvan slimme, efficiënte en toekomstgerichte besluitvorming door corporaties te faciliteren. We zijn een ambitieuze en sterk groeiende organisatie met inmiddels een team van 12 professionals en voor ons kantoor in Amsterdam op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat doen wij?

De diensten, producten en applicaties van ValueMetrics zijn primair gericht op ‘verbinding’, omdat wij geloven dat kennisuitwisseling en transparantie noodzakelijke aspecten zijn voor de corporatiesector. Wij ondersteunen corporaties met hun asset management en waarderingsvraagstukken. Dit doen wij door het ontwikkelen van software en benchmarks, door het organiseren van kennisuitwisseling platforms en door het geven van advies.

Wat ga jij doen?

Je bent direct betrokken bij het ontwikkelen en het uitrollen van onze producten/diensten. In de uitvoering van je taken krijg je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Omdat we een platte organisatie zijn krijg je direct antwoord op je vragen en sta je er nooit alleen voor. Je werkt mee aan het beoordelen van taxaties. Tevens word je gedetacheerd bij woningcorporaties om deze te ondersteunen bij hun waarderingsproces, hierdoor maak je kennis met de wereld van de woningcorporaties zowel van binnen als van buiten.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een young professional met een vastgoed gerelateerde opleiding op HBO/WO-niveau
  • Je hebt affiniteit met data- en taxatiemodellen, je bent analytisch, zorgvuldig en je denkt in oplossingen
  • Je beschouwt jezelf als een aanpakker en werkt graag klant- en resultaatgericht
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je voelt je als een vis in het water binnen een klein team, waarin jouw mening óók telt. Als jij ergens achter staat, dan ga je ervoor en krijg je mensen mee
  • Je hebt bij voorkeur werk- of stage-ervaring in de taxatie- of vastgoedbranche

Wij bieden:

  • Een jonge en dynamische werkomgeving met voldoende afwisseling, waar naar je geluisterd wordt
  • De mogelijkheid tot flexibele werktijden binnen een 32-40 urige werkweek
  • Concurrerende arbeidsvoorwaarden
  • Training ‘on the job’ en persoonlijke begeleiding door één van onze partners.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Evert van Dooren, op evert @ valuemetrics.nl of 06-51228167. Graag ontvangen we je CV en je motivatiebrief.